Callahans TFT-uddannelse

Uddan dig som C-TFT terapeut med unik teknik til at fjerne alle former for uhensigtsmæssig ubehag, følelser og handlinger.

 

Uddannelse i Callahans tankefeltterapi teknik

Tankefeltterapi eller TFT, er en revolutionerende teknik til behandling af psykologiske problemer som er blevet udviklet og finpudset over de sidste 30 år af Dr. Roger J. Callahan, Klinisk Psykolog fra Californien. Undervisning i Tankefeltterapi er tilpasset til professionelle behandlere. Dette udelukker dog ikke at man kan deltage uden at være behandler blot med henblik på at bruge TFT til sig selv og ens nærmeste. Kurserne afholdes af TFT Instruktører Hanne Nohr Sommer som er uddannet og trænet af Henrik Lund. Henrik er uddannet af og har trænet med Dr. Roger Callahan.

 

København 2022

Nyhed Kursus: Lær tankefeltterapi light på 1 dag.                                                                                                                                  Fredag den 7/10-22, 11/11-22,  9/12-22  fra 9-16                                                                                                                                                      På denne dag gennemgås TFT-teknikken og du vil lære de allerede forskrevne algoritmer som du kan bruge på dig selv og andre.  I alt: kr. 2450.

Hvis du vælger efter at have deltaget på C-TFT-light at tage hele uddannelsen fratrækkes det allerede betalte beløb på kr.2425

Modul 1
Algoritmer 2 dage fredag og lørdag
Datoer: 18-19 november 2022
Spørgeteknik kursus og  Træningsdag – 2 dage fredag og lørdag
Datoer: 9-10 december 2022
I alt: kr. 9.700

 

Modul 2
Toxiner- 2 dage fredag og lørdag
Datoer: 20-21 januar 2023
Træningsdag fredag d. 10 februar 2023
I alt: kr. 7.000

 

Modul 3
TFT Diagnosticering 2 dage fredag og lørdag
Datoer: 3-4 marts 2023
Træningsdag fredag den 17 april 2023
I alt: kr. 7.000

 

Certificering efteraftale dog tidligst 5 mdr. efter modul 3.
I alt: kr. 2.000

 

Jylland 2022

Efter aftale . Samler du et hold på 6 kommer jeg gerne til jylland, fyn eller øerne.

Du kan tage modulerne individuelt eller tegne dig for det samlede forløb. Modulerne skal dog tages i ovennævnte rækkefølge.

Certificering efter gennemførelse af modul 1 + 2 + 3:
I alt: kr. 2.000

 

Ekstra træningsdag

Pris: kr. 600 minimum 6 deltagere fra 9.30 -16.

 

Gengangere

 • Modul 1: kr. 6.000
 • Modul 2: kr. 4.000
 • Modul 3: kr. 4.000

Indsættes på konto:
Reg. nr.: 5501
Kontonr. 6447725418

 


 

Modul 1: TFT Algoritmer

Fysisk modul 2 dage + spørgeteknik og 1 træningsdag – kr. 9.700

Tankefeltterapi henvender sig til alle. Der er ikke nogle specifikke krav til forkundskaber, blot du har en lyst til at gøre en forskel for sig selv og/eller andre. På det grundlæggende Modul 1 får du præsenteret TFT gennem sammensatte algoritmer som klienten benytter ved at “tappe” punkter på sig selv. TFT algoritmerne er velegnede til selvhjælp og som hjælp til en række gængse psykologiske problemer som fobier, stress, angst, depressioner, traumer, sorg og afhængighed. Algoritmerne er fremkommet ved TFT Diagnosticeringsmetoden som præsenteres på Modul 3. Derfor er man først tankefeltterapeut efter fuldførelse af det tredje modul.

Det grundlæggende indhold som læres og indøves er:

Hvad er TFT – herunder kort teori om meridianbaner og akupunkturpunkter.

 • Algoritme procedurer og forståelse af helbredelse og tid
 • Konceptet for – og korrektion af psykologisk reversering (PR)
 • Behandling af fobier, panik, angst og stress
 • Behandling af Traumer (PTSD), kærlighedssorger, sorg, skuffelse og skyld
 • Afhjælpe afhængighedsproblemer
 • Give slip på vrede og raseri
 • Slippe tvangstanker og OCD samt behandle forvirring og forlegenhed
 • Komme ud af depression
 • Slippe fysisk smerte
 • Introduktion til indflydelse af individuelle energigiftstoffer
 • Spørge teknik, hvordan spørger du ind til det svære og finder de forstyrelser/blokeringen der gør at personen reagerer uhensigtsmæssigt.

Efter gennemførsel af Modul 1 vil deltagerne modtage kursusbevis, som bekræfter gennemførslen af TFT algoritme, spørgeteknik og træningen. Søg medlemsskab i den åben gruppe tankefeltterapi nohrsommer.

 


 

Modul 2: TFT Toksiner

2 dage og 1 træningsdag – kr. 7.000

På dette modul lærer du at identificere og behandle et Individuelle energi toksiner (IET.)

 • Identificering og neutralisering af individuelle energi toksiner (IET)
 • Individuelle toxiners indflydelse
 • Eksempler på toxiner
 • Muskeltest og kinesiologisk metode
 • Udrensningsprocedure

Vi ved alle sammen, at vi indtager stoffer, vi ikke kan tåle. Det kan være noget vi spiser, drikker, berører eller indånder og vi kender symptomerne: allergi, madforgiftning, hoste mv. Men nogle gange er symptomerne ikke direkte synlige og læselige og vi er ikke klar over at en økologisk tomat f.eks. kan være årsag til følelsesmæssige ubalancer.

Når noget bliver til et giftstof for os, også når der er tale om mentale energitoksiner, f.eks. en oplevelse, person eller anden påvirkning som virker “giftig”, kalder vi det indenfor TFT for Individuelle Energi Toksiner, eller IET. Et IET (giftstof) kan blokere for at TFT behandlingen virker – eller en hvilken som helst anden behandling kan blive blokeret fordi energisystemet er overbelastet og dermed ikke har kræfter til at mobilisere healing.

Den identificerings- og udrensningsmetode du lærer kan både stå alene og kan bruges som et supplement til behandling af svære tilfælde både i TFT og ved andre behandlingsformer. På halvanden dage lærer du en ualmindelig hurtig og effektiv metode til at finde disse toksiner og udrense dem. Den viden du vil få er anvendelig i mange sammenhænge og uundværlig, når du først har lært metoden.

 


 

Modul 3: TFT Diagnosticering

2 dage og 1 træningsdag – kr. 7.000

TFT Diagnosticeringsmetoden. På dette modul lærer du at diagnosticere en TFT-behandling.

 • Behandlingspunkter
 • Test- og tilhørende behandlingspunkter
 • Diagnosticeringsmetoden UDEN SUD
 • Diagnosticeringsmetoden MED SUD
 • Oversigt over reverseringer
 • Åndededrætsmeditation

Ikke to mennesker er ens. Derfor er det også naturligt, at vi hver især har en præcis og individuel kode til at aktivere velvære og healing. Med Diagnosticeringsmetoden får du nøglen til grundlaget for udviklingen af TFT, og med denne teknik vil du forstå selvhjælpsalgoritmernes tilblivelse. Du vil opleve friheden i at kunne sammensætte specifikke og individuelle diagnosticerede behandlinger og dermed udvide effektiviteten af TFT behandlingen op til 98%.

Som professionel behandler og terapeut er Modul 3 et krav, fordi du her får værktøjet til at hjælpe i enhver situation. Dermed opnås forståelsen af hvad TFT er og sikkerheden ved altid at kunne gøre noget.

 


 

Før certificering
Efter Modul 3 skal du til en certificeres, inden du vil modtage et dit endelige diplom som bevis på, at du er tankefeltterapeut og kan bruge teknikkerne.

Du skal aflevere 10 cases med underskrift fra din klient.
Du skal udføre en fuld tankefeltterapi, hvor du får brugbar feedback.

 

Underviser
Hanne Nohr Sommer

Undervisningen på Tankefeltterapeut uddannelsen Modul 1-3 varetages af Hanne Nohr Sommer. Uddannelsens indhold er udviklet i samarbejde med Henrik Lund og selve uddannelsesmaterialet der udleveres udarbejdet af af Hanne Nohr Sommer og Rikestasja Johannesen.

 

Træningsdage for tankefeltterapeuter
Har du brug for at træne dine TFT-teknikker?

Nu har du mulighed for at få trænet alle TFT-teknikkerne inklusiv armtest, stille spørgsmål, få og give en eller flere TFT behandlinger.

Vi vil demonstrere behandlinger, og der vil også være mulighed for at få støtte under din behandling, da vi vil være omkring og støtte, hvor der er behov.

Skriv gerne hvad du har brug for at træne.

Forudsætninger: Gennemført alle 3 moduler.

Tilmelding og betaling til: Hanne Nohr Sommer på hannesommer@yahoo.dk

Pris kr. 800 pr. person.

Indsættes på konto:
Reg. nr.: 5501
Kontonr. 6447725418

 

Sted og tid:

København:
Hesseløgade 1, 2100 kbh. Ø

Jylland:
Ring for yderligere oplysninger

Der vil blive serveret kaffe/te og frugt.

Hanne er tankefeltterapeut, coach, familieterapeut og metamediciner. Herudover er Hanne uddannet trivselstræner og certificeret mentorcoach fra ClearVision. Hendes speciale er tankefeltterapi (TFT) og hun tilbyder professionel tankefeltterapi i egen klinik. Oprindelig er hun uddannet pædagog og senere familieterapeut og rådgiver fra Kempler Instituttet.

Sidebar