PTSD Behandling i København – Effektiv Terapi til Traumer og PTSD

Tankefeltterapi er en hurtig og ekstremt effektiv alternativ behandling til traumer og posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Hanne Nohr Sommer tilbyder traumebehandling og PTSD behandling i København til dem, der lider af forskellige former for traumer og PTSD.

Traumatiske begivenheder indebærer ofte en trussel mod livet eller ens sikkerhed. Det er den personlige oplevelse af begivenheden, der afgør, om den er traumatisk. To personer kan opleve den samme begivenhed, men kun den ene udvikler et traume.

Symptomer, som personer med traumer lider af, inkluderer blandt andet flashback, angst, panikanfald, søvnløshed, depression, destruktiv adfærd og paranoia. Da reaktionen på voldsomme begivenheder varierer, er det vigtigt at overveje følgende: Jo mere bange, chokeret og hjælpeløs du føler dig, desto større sandsynlighed er der for, at du har udviklet et traume.

Voldsomme handlinger som vold, skyderier, voldtægt, knivstikkeri og overfald kan både være traumatiserende for offeret og vidnerne. Selv voldsomme fødsler og akutte kejsersnit kan være traumatiserende og resultere i uhensigtsmæssige reaktioner og symptomer såsom fødselsdepression, angst og panikangst.

Hvordan opstår traumer?

Traumer kan opstå efter truende fysisk eller seksuel vold eller følelsesmæssigt misbrug mellem forældre.

Barndomstraumer, der opstår mellem 0-6 års alderen, kan være resultatet af forsætlig vold, såsom fysisk eller psykisk misbrug, vold i hjemmet eller som følge af ulykker eller krig. Børn kan også opleve traumatisk stress som følge af smertefulde hospitalsophold eller pludseligt tab af en forælder.

Katastrofer såsom tornadoer, orkaner, jordskælv, brande, oversvømmelser eller eksplosioner, der forårsager stor skade og opleves som livstruende og chokerende, kan skabe traumer. Traumer kan opstå som følge af chok, sorg, gentagne oplevelser eller langvarig påvirkning af kroppen og/eller bevidstheden. PTSD udvikles, hvis man ikke bearbejder sit traume eller de traumatiske oplevelser. Efter endt tankefeltterapi behandling vil du kunne tænke på den traumatiske situation uden nogen former for ubehag, men som en hændelse du var ude for, uden længere følelsesmæssigt at sidde fast i den.

Tankfeltterapi har en meget høj succesrate. TFT behandling mod traume og PTSD har med gode resultater været anvendt i krisesituationer som f.eks. i Kosovo og i forbindelse med tsunamien i Sydøstasien i 2004-2005.

Johnny fortæller:

Først lidt om mig selv jeg er 37 år og jeg har ptsd siden min sidste udsendelse til Afghanistan i 2010. Jeg blive anbefalet at en tidliger kolleger til at starte et forløb op, og jeg må indrømme at jeg var skeptisk for jeg har prøvet meget andre typer for terapi men uden success.

Jeg starte op hos Hanne og det er her virker virkelig, efter bare 3 gange kunne jeg gå markant ned i min medicin.  det er ikke bare et spørgsmål om at blive kureret med i større grad at få forøge livskvalitet, og det har det givet mig.

Jeg har haft episoder på isaf 9 jeg ikke har kunne komme af med. Det har givet mig Angst/panikangst – Depression- Socialfobi- Søvnproblemer – Stress- Selv Isolation

Selvmordstanker- Muskelsmerter- Flashbacks og Hovedpine

TFT har fjernet  dem, de eneste symptomer jeg har oplever nu er, jeg indimellem føler lidt overelastning/stress

Det er min største overbevisning at det også kunne hjælpe andre veteraner

Andre behandlinger

Sidebar