Mød Hanne

Jeg er uddannet tankefeltterapeut, coach, familieterapeut og metamediciner. Herudover er jeg trivselstræner og certificeret mentorcoach fra ClearVision. Mit speciale er tankefeltterapi (TFT). Jeg anvender TFT til at hjælpe mennesker med at blive fri for alle former for psykisk ubehag som f.eks. angst, depression, traumer, stress eller andet, der forhindrer dem i at mærke, mantal og fysisk frihed, glæde og overskud. Herudover hjælper jeg mennesker til blive mere bevist og tydelige i deres kommunikation, så de bliver i stand til at stå ved sig selv. I tankefeltterapi behandlingen gør jeg brug af både coaching, terapi og metamedicin.

Ud over individuelle sessions anvender jeg TFT i behandlingen af par der er kørt fast i forholdet eller ikke ved om de skal blive sammen eller gå hver til sit.

Jeg har stort nærvær i mit arbejde, hvor det er klienten, der er centrum i den tid, vi er sammen. Her anvender jeg min empati og min medmenneskelige nysgerrighed i et tæt samarbejde med mennesker, der ønsker at fjerne forældede overbevisninger og traumer for at genfinde og give plads til deres potentiale og nye muligheder. For mig giver det dyb mening at se mennesker gro og udvikle sig, og der findes der ikke et bedre arbejde end at følge andre mennesker et stykke på deres udviklingsvej.

 

Etik og vision

Jeg er 100% nærværende og tilstede i mit arbejde, og det er dig, der er i centrum under hele sessionen.

Med empati og nysgerrighed hjælper jeg dig til at få øje på, hvad der ligger til grund for de udfordringer.

Jeg arbejder med 100% fortrolighed og tavshedspligt.

Min vigtigste rolle er at guide dig på en tryg og nænsom måde.

Min vision er at hjælpe mennesker i deres udvikling, så de finder tilbage til deres indre harmoni og glæde.

Tillid – Jeg arbejder i et tillidsrum. Mit ønske er, at du får løst op for dine forstyrrelser der hæmmer dig i at være, hvem du i virkeligheden, og dette gøres

 

Ligeværdighed i mit arbejde er af stor vigtighed, for jeg tror på, at uanset hvor vi befinder os på vores livsvej, er de udfordringer, vi møder, kun med til at få os til at gro og udvikle os.

Respekt – for dig og for at du bedst selv kender den vej, der er den rigtige for dig.

Med mit nærvær, engagement og positivitet glæder jeg mig til at følge dig et stykke på din livsvej.

 

Behandlinger

Sidebar